Връзки към други уебсайтове:

Нашият уебсайт може да съдържа връзки към други уебсайтове, които не са собственост или контролирани от нас. Моля, имайте предвид, че ние не носим отговорност за такива други уебсайтове или за практиките на трети страни по отношение на поверителността. Насърчаваме ви да бъдете внимателни, когато напускате нашия уебсайт и да четете изявленията за поверителност на всеки уебсайт, който може да събира лична информация.

Сигурност на информацията:

Ние защитаваме информацията, която предоставяте на компютърни сървъри в контролирана, сигурна среда, защитена от неоторизиран достъп, употреба или разкриване. Поддържаме разумни административни, технически и физически мерки за защита срещу неоторизиран достъп, употреба, промяна и разкриване на лични данни под наш контрол и в наша опека. Въпреки това, никаква предаване на данни по Интернет или безжична мрежа не може да бъде гарантирано.

Правно разкриване:

Ние ще разкрием всяка информация, която събираме, използваме или получаваме, ако е необходимо или разрешено по закон, например за спазване на съдебна заповед или подобен правен процес, и когато в добра вяра вярваме, че разкриването е необходимо за защита на нашите права, защита на вашата безопасност или безопасността на други, разследване на измама или отговор на правителствено искане.

Информация за контакт:

Ако желаете да се свържете с нас, за да разберете повече за тази Политика или желаете да се свържете с нас по въпроси, свързани с индивидуалните права и вашата Лична информация, можете да изпратите имейл на info@msintez.com.

Политика за Поверителност на
М-Синтез ООД:
Целяща Подобряване на Потребителското Изживяване

Уебсайтът www.msintez.com е собственост на М-Синтез EООД , която е администратор на вашите лични данни.

Ние сме приели тази Политика за поверителност, която определя как обработваме информацията, събрана от www.msintez.com, и също така предоставя причините, поради които трябва да събираме определени лични данни за вас. Ето защо трябва да прочетете тази Политика за поверителност преди да използвате уебсайта www.msintez.com.

Ние се грижим за вашите лични данни и се ангажираме да гарантираме тяхната конфиденциалност и сигурност.

Лична информация, която събираме:

Когато посетите www.msintez.com, ние автоматично събираме определена информация за вашето устройство, включително информация за вашия уеб браузър, IP адрес, часова зона и някои от инсталираните бисквитки на вашето устройство. Освен това, докато разглеждате Сайта, ние събираме информация за отделните уеб страници или продукти, които гледате, какви уебсайтове или търсещи думи са ви насочили към Сайта, и как взаимодействате със Сайта. Ние наричаме тази автоматично събрана информация „Информация за устройството.“ Освен това можем да събираме личните данни, които ни предоставяте (включително, но не само Име, Фамилия, Адрес, информация за плащане и т.н.) по време на регистрация, за да можем да изпълним договора.

Защо обработваме вашите данни?

Наш приоритет е сигурността на данните на клиентите и като такива можем да обработваме само минимални потребителски данни, само толкова, колкото е абсолютно необходимо за поддържане на уебсайта. Информацията, събрана автоматично, се използва само за идентифициране на потенциални случаи на злоупотреба и установяване на статистическа информация относно употребата на уебсайта. Тази статистическа информация не се агрегира по начин, който би идентифицирал който и да е конкретен потребител на системата.

Можете да посетите уебсайта, без да ни казвате кой сте или да разкривате информация, по която някой би могъл да ви идентифицира като конкретен, идентифицируем индивид. Ако обаче желаете да използвате някои от функциите на уебсайта, или искате да получите нашия бюлетин или да предоставите други подробности, като попълните формуляр, може да ни предоставите лични данни, като ваш имейл, първо име, фамилно име, град на пребиваване, организация, телефонен номер. Можете да изберете да не ни предоставите вашите лични данни, но тогава може да не можете да се възползвате от някои от функциите на уебсайта. Например, няма да можете да получите нашия бюлетин или да се свържете директно с нас от уебсайта. Потребителите, които не са сигурни коя информация е задължителна, могат да се свържат с нас чрез info@msintez.com.

Вашите права:

Ако сте резидент на Европа, имате следните права, свързани с вашите лични данни:

  • Правото да бъдете информирани.

  • Правото на достъп.

  • Правото на коригиране.

  • Правото на изтриване.

  • Правото да ограничите обработката.

  • Правото на преносимост на данни.

  • Правото на възражение.

  • Права във връзка с автоматизираното вземане на решения и профилирането.

Ако искате да упражните това право, моля, свържете се с нас чрез посочената по-долу информация за контакт.

Освен това, ако сте резидент на Европа, отбелязваме, че обработваме вашата информация, за да изпълним договори, които може да имаме с вас (например, ако направите поръчка чрез Сайта), или иначе да преследваме нашите законни бизнес интереси, посочени по-горе. Освен това, моля, имайте предвид, че вашата информация може да бъде прехвърлена извън Европа, включително Канада и Съединените щати.